Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs sutinkate su skiltyje “Privatumo politika” aprašyta slapukų naudojimo tvarka. Norėdami pakeisti slapukų naudojimo tvarką, Tai galite padaryti savo naudojamos naršyklės žinyno skyriuje bet kuriuo metu. Tęsti naršymą
Užsiregistruoti Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti
Privatumo politika

Mes gerbiame kievieno mūsų kliento privatumą ir įsipareigojame užtikrinti asmens duomenų apsaugą kai lankotės mūsų tinklapyje www.litcredit.lt .Mūsų klientų privatumo politika saugoma  laikantis visų Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

1.Mūsų renkama infomacija

Registracijos formoje privaloma pateikti šiuos tikslius duomenis:

Vardas , pavardė;

Asmens kodas;

Darbo vieta, pavadinimas, užimamos pareigos;

Banko sąskaita;

Šeimyninė padėtis;

Šeimos pajamos per mėnesį, šeimos gaunamų pajamų šaltiniai;

Turimi finansiniai įsipareigojimai;

Miestas, gatvė , namo numeris, buto numeris, pašto kodas, deklaruota gyvenamoji vieta, esama gyvenamoji vieta.

2. Slapukų naudojimas

 Duomenų tvarkymas naudojant slapukus neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. Slapuko rinkmena galime rinkti bendrąją infomaciją, kuri naudojama lankytojų praleistam laikui mūsų tinklapyje www.litcredit.lt, nustatyti, analizuoti lankytojų naršymo įgūdžius,siekiant tobulinti tinklapio prieinamumą ir lankstumą mūsų lankytojui. Naudojant slapukus, jie persiunčiami į Jūsų kompiuterį automatiškai. Slapukas saugomas standžiąjame diske su perduodama infomacija. Slapukų gauti duomenys padeda gerinti tinklapio darbą, bet kuri surinkta informacija neturės jokių asmeninių asmens tapatybės identifikuojančių duomeų. Statistinę informaciją apie savo puslapio  lankytojus mes renkame dėl saugumo. Surinkta informacija gali būti perduota tretiesiems asmenims nebent statistinei analizei atlikti, tačiau jokios detalės, kurios galėtų identifikuoti Jūsų asmenybę, viešinamos nebus.

Informuojame, jog Jūsų naršyklė gali atmesti slapukus. Tai galima padaryti nustatant savo naršyklės parinktis taip, kad ji atmestų visus slapukus.

Pastaba: jei atmesite persiunčiamus slapukus, gali neveikti kai kurios mūsų tinklapio dalys ar ribojama prieiga prie jo.

3. Jūsų duomenų tvarkymas

Duomenys, kuriuos Jūs pateikiate yra įrašomi elektroniniu būdu ir gali būti tvarkomi šiais tikslais:

              Kredito paraiškos nagrinejimui;

              Asmens tapatybės nustatymui;

              Mokumo įvertinimui;

              Įsiskolinimų valdymui;

              Kredito sutarčių sudarymui, bei jų kontrolei;

             Pinigų plovimo prevencijos užtikrinimui ir kitos nusikalstamos veikos neutralizavimui.

Patvirtiname, jog esame registruoti Lietuvos Respublikos Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos duomenų valdytojų registre.

Duomenis tvarkome laikantis Jums duotų sutartinių įsipareigojimų.

Gavę Jūsų sutikimą, galime pateikti Jūsų duomenis tretiesiems asmenims. Gavę Jūsų sutikimą, mes ar tretieji asmenys galime susisiekti su Jumis, taip pat galime siųsti informaciją ar pranešimus apie Jus dominančias paslaugas. Kiekvienas asmuo gali nesutikti, kad jo duomenys būtų tvarkomi, šiuo atveju Jūs privalote informuoti mus apie sutikimo atšaukimą.Gavę Jūsų prašymą atšaukti sutikimą naudoti duomenis, pašalinsime Jūsų duomenis iš bet kokių prenumeratos sąrašų ar trečiųjų asmenų komunikacinių priemonių.

Kiekvienas asmuo bet kada gali atsisakyti mūsų siunčiamų reklaminių el.laiškų , bei turi teisę nesutikti , kad jo duomenys butų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Tvarkant Jūsų asmens duomenis tinlpayje www.litcredit.lt naudojamės tik saugiomos organizacinėmis ir techninėmis priemonėmis, kurios tinkamai apsaugo šiuos duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo kitų neteisėtų veiksmų. Visomis galimomis priemonėmis, bei techninisias sprendimais siekiame, kad Jūsų asmens duomenų apsauga būtų užtikrinta ir saugi nuo bet kokių rizikios veiksnių, vadovaujamės aukščiausiais asmens duomenų apsaugos principais, bei Lietuvos Respublikos priimtais įstatymais.



Skolinkis atsakingai


Pasirinkite sumą ir terminą
Kokią sumą norite pasiskolinti?
Kreditas
Kokią sumą norite pratęsti:
300 EUR
Kiek dienų ?
Terminas
30 dienų
Pratęsimas
Kreditas
 EUR
Palūkanos
 EUR
Adm. mokestis
 EUR
Terminas
 dienų
Viso
 EUR
Gauti kreditą
SLIDER_TERMS
Kredito grąžinimo diena 
MPN %
BVKKMN %
Pratęsimas
 dienų
 EUR
 dienų
 EUR


Darbo laikas ir kontaktai
Darbo dienomis Savaitgaliais ir švenčių dienomis 
8:00 - 18:00
Nedirbame 
8 61622622
info@litcredit.lt
litcredit.lt